Roba

Betonkelders

Roba biedt een competitieve prijs voor uw gegoten, betonnen kelder of betonkelder. Roba, specialist in kelderbouw, bouwt betonkelders aan de scherpste prijzen.

 • Betonkelder in Hoogstraten

  Betonkelder in Hoogstraten

   
  Voor een project in Hoogstraten namen we de bouw van een betonkelder voor onze rekening.
  Na de bronbemaling leggen we een vloerplaat.
 • Betonkelder in Hoogstraten

  Betonkelder in Hoogstraten

   
  Betonplexplaten zorgen ervoor de de wand van uw kelder steeds glad blijft.
 • Betonkelder in Hoogstraten

  Betonkelder in Hoogstraten

   
  Bovenaan in de betonwand voorzien wij een galvaplaat om de naad met vloerplaat 100% waterdicht te krijgen
 

Een goed eindresultaat kunnen we alleen krijgen als we met de juiste ingrediënten werken. Daarom maken wij bij kelderbouw Roba alleen gebruik van gegoten beton en vlechtwerk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en alle belangrijke keuringen ondergaan heeft. Wij werken voor onze betonkelders bv met Benor gekeurd beton. Vaak vormen onze producten letterlijk de fundering van een bouwproject of betonnen constructie.

Kelder gieten aan een eerlijke prijs

Een betonkelder van Roba worden door onze eigen mensen ter plaatse gegoten in gewapend beton. Bij Roba gaan prijs en kwaliteit hand in hand. De muren van een gegoten, betonnen kelder of betonkelder zijn hierdoor vele malen sterker dan traditioneel gemetste kelders. Omdat we klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen, bieden we u steeds een transparante kostprijs voor uw gegoten kelder, per m² als u dat wilt.

Gegoten beton op maat

Onze betonkelder kan in alle afmetingen en vormen gemaakt worden, u bent dus niet gebonden aan standaard maten. Door de gladde wanden is onze betonnen kelder zowel geschikt voor woningbouw als voor een zwembad of een (zwem)vijver.

Dankzij onze jarenlange ervaring is kelderbouw Roba in staat u voor betonkelders steeds eerlijke en correcte prijzen voor te leggen.Bekijk onze referenties voor betonkelders


Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor uw betonnen kelder
 
 
 
Roba - Meerseweg 55 - 2990 Wuustwezel (Loenhout) - info@betonwerkenroba.be - T: 03 315 73 14