Roba

Zwembaden en zwemvijvers

Voor de aanleg van een betonnen zwembad of zwemvijver bent u bij Roba aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we betonnen zwembaden en zwemvijvers in beton bouwen en aanleggen aan de scherpste prijzen.

 • Zwembad in Kapellen

  Zwembad in Kapellen

   
  Na de bronbemaling wordt de vloerplaat gestort.
 • Zwembad in Kapellen

  Zwembad in Kapellen

   
  De betonwanden worden met de grootste precisie geplaatst.
 • Zwembad in Kapellen

  Zwembad in Kapellen

   
  Met onze aangepaste apparatuur kunnen we elk type zwembad overal plaatsen.
 • Zwembad in Kapellen

  Zwembad in Kapellen

   
  Het zwembad krijgt vorm.
 

Betonnen zwembaden en zwemvijvers

Tegenwoordig worden op veel verschillende manieren de aanleg van zwembaden aangeboden. Er bestaat echter maar één duurzame oplossing, namelijk een betonnen zwembad, vijver of zwemvijver.

Het aanleggen van een zwembad of zwemvijver in beton lijk qua uitvoering veel op dat van een kelderbak. Beiden moeten waterdicht zijn, ook moet er rekening gehouden worden met aanwezig massa van het eindproduct. Bij een kelder is dit het geval om opdrijven tegen te gaan, bij een zwembad juist om vervormingen door waterdruk tegen te gaan.

Betonnen zwembad, zwemvijver of vijver aanleggen

Bij de aanleg van betonnen zwembaden of zwemvijvers kan ervoor gekozen worden om de gehele bak te gieten, hierbij worden de uiteindelijke vormen door bekistingen bepaald. Het is echter ook mogelijk om, met een gegoten betonvloer als basis, de wanden van het bad op te metselen met betonblokken. Vorm en afmeting hangen volledig van de eisen en wensen van u af, met beton is alles mogelijk.

Met het oog op de verdere afwerking van uw betonnen zwembad of zwemvijver kan veel gevarieerd worden, er kan gekozen worden voor tegels, folie of zelfs kaal beton. Daarnaast zijn er natuurlijk vele kleuren beschikbaar, waardoor uw zwembad of zwemvijver uniek wordt.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het maken en aanleggen van zwembaden en zwemvijvers zijn we in staat de aanleg van uw betonnen zwembad of zwemvijver te verzorgen aan de scherpste prijzen.Bekijk onze referenties voor zwembaden en vijvers


Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor uw zwembad of zwemvijver
 
 
 
Roba - Meerseweg 55 - 2990 Wuustwezel (Loenhout) - info@betonwerkenroba.be - T: 03 315 73 14