Roba

Referenties

Roba, specialist in waterdichting. Reken op Roba als u een nieuwe waterdichte betonkelder wilt gieten of een bestaande kelder uitdiepen. Versteviging gebeurt met een keermuur in beton. Profiteer nu van onze beste-prijs-garantie.

De bouw van een waterdichte kelder zonder vochtproblemen is de droom van iedereen. Bij Roba verwezenlijken wij die droom door uw kelder snel, voordelig en met een perfecte waterdichting te gieten, steeds blijven we hierbij binnen de afgesproken prijs. Ook voor het grondwerk, de bronbemaling en eventueel het uitdiepen van uw kelder kunnen wij indirect zorgen en zo alle risico’s voor u uitsluiten bij het bouwen van uw droom.

De bouw van een 100% waterdichte betonkelder is de zorg van veel aannemers en bouwbedrijven. Om die reden wordt kelderbouw vaak uitbesteed aan Roba. Als specialist ter zake verzorgen wij de bouw van:

Wij bieden een garantie voor een waterdichte kelder aan een scherpe prijs. Bij volledige betaling ontvangt u een certificaat dat de waterdichtheid van uw betonkelder garandeert. Jaarlijks bouwen wij tientallen 100% waterdichte betonkelders in Antwerpen en de Kempen. Wij hebben referenties in gans Vlaanderen.Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor de waterdichting van uw kelder
 
 
 
Roba - Meerseweg 55 - 2990 Wuustwezel (Loenhout) - info@betonwerkenroba.be - T: 03 315 73 14