Betonkelders 2018-10-25T15:25:32+00:00

Betonkelders

Roba biedt een competitieve prijs voor uw gegoten, betonnen kelder of betonkelder. Roba, specialist in kelderbouw, bouwt betonkelders aan de scherpste prijzen.

Een goed eindresultaat kunnen we alleen krijgen als we met de juiste ingrediënten werken. Daarom maken wij bij kelderbouw Roba alleen gebruik van gegoten beton dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en alle belangrijke keuringen ondergaan heeft. Wij werken voor onze betonkelders bv met Benor gekeurd beton. Vaak vormen onze producten letterlijk de fundering van een bouwproject of betonnen constructie.

Kelder gieten aan een eerlijke prijs

Een betonkelder van Roba worden door onze eigen mensen ter plaatse gegoten in gewapend beton. Bij Roba gaan prijs en kwaliteit hand in hand. De muren van een gegoten, betonnen kelder of betonkelder zijn hierdoor vele malen sterker dan traditioneel gemetste kelders. Omdat we klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen, bieden we u steeds een transparante kostprijs voor uw gegoten kelder, per m² als u dat wilt.

Gegoten beton op maat

Onze betonkelder kan in alle afmetingen en vormen gemaakt worden, u bent dus niet gebonden aan standaard maten. Door de gladde wanden is onze betonnen kelder zowel geschikt voor woningbouw als voor een zwembad of een (zwem)vijver.

Dankzij onze jarenlange ervaring is kelderbouw Roba in staat u voor betonkelders steeds eerlijke en correcte prijzen voor te leggen

Betonkelder in Hoogstraten

vloerplaat beton

Na de bronbemaling leggen we een vloerplaat.

Betonplexplaten

Betonplexplaten zorgen ervoor de de wand van uw kelder steeds glad blijft.

Galvaplaat beton

Bovenaan in de betonwand voorzien wij een galvaplaat om de naad met vloerplaat 100% waterdicht te krijgen