Waterdichte betonkelder 2019-10-02T14:32:32+00:00

Waterdichte betonkelder

Roba, specialist in waterdichting. Reken op Roba als u een nieuwe waterdichte betonkelder wilt gieten of een bestaande kelder uitdiepen. Versteviging gebeurt met een keermuur in beton. Profiteer nu van onze beste-prijs-garantie.

De bouw van een waterdichte kelder zonder vochtproblemen is de droom van iedereen. Bij Roba verwezenlijken wij die droom door uw kelder snel, voordelig en met een perfecte waterdichting te gieten, steeds blijven we hierbij binnen de afgesproken prijs. Ook voor het grondwerk, de bronbemaling en eventueel het uitdiepen van uw kelder kunnen wij indirect zorgen en zo alle risico’s voor u uitsluiten bij het bouwen van uw droom.

Waterdichting betonkelder

De bouw van een 100% waterdichte betonkelder is de zorg van veel aannemers en bouwbedrijven. Om die reden wordt kelderbouw vaak uitbesteed aan Roba. Als specialist ter zake verzorgen wij de bouw van:

Wij bieden een garantie voor een waterdichte kelder aan een scherpe prijs. Bij volledige betaling ontvangt u een certificaat dat de waterdichtheid van uw betonkelder garandeert. Jaarlijks bouwen wij tientallen 100% waterdichte betonkelders in Antwerpen en de Kempen. Wij hebben referenties in gans Vlaanderen.

100% waterdichte betonkelder

waterdichte betonkelder