Keerwanden 2019-06-04T11:28:09+00:00

Keerwanden

Keerwanden & keermuren kopen doet u bij Roba. U vindt betonnen wanden die dienstdoen als keerwanden. Roba levert elk type betonplaat keermuur of keerwand aan een scherpe prijs.

De evolutie in soorten materialen voor betonnen wanden heeft er de laatste jaren voor gezorgd dat deze keerwanden of keermuren niet langer louter structureel van aard zijn, maar tevens gebruikt kunnen worden ter verfraaiing.

Keerwanden plaatsen aan een scherpe prijs

Wanneer u betonnen keerwanden (ook keermuren) wilt laten storten aan een scherpe prijs, doet u best beroep op de professionals van Roba. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om elk type keerwand te plaatsen en af te werken met het materiaal van uw keuze. We kunnen de keerwanden voorzien van allerlei bekledingen, zoals bakstenen of tegels.

Betonnen keerwanden van topkwaliteit

Natuurkrachten hebben weinig tot geen invloed op de structuur van een keerwand. Ze zijn bestand tegen erosie veroorzaakt door neerslag, maar ook tegen stormwinden en aardbevingen. Het zal u dan ook niet verbazen dat onze keerwanden een ongelooflijk lange levensduur hebben. U zal zich gelukkig prijzen dat u voor keermuren van Roba gekozen heeft.

De mogelijkheden van betonnen keerwanden zijn legio. We kunnen onze keermuren leveren in verschillende maten, vormen, kleuren en texturen. Wanneer u een keermuur of keerwand van Roba gebruikt, kan u er zeker van zijn dat hij de grillen van de tijd doorstaat.

Dankzij onze jarenlange ervaring met betonwerken zijn we in staat u steeds een scherpe prijs te bieden voor betonnen keerwanden.

Betonwanden in Westmalle

Betonwanden

Voor een project in Westmalle kregen we de opdracht om betonnen wanden op te richten.

Betonwand

Met het grootste gemak zijn we in staat elk type van betonwand op te richten.