Zwembaden en zwemvijvers 2019-06-04T11:46:32+00:00

Zwembaden en zwemvijvers

Voor de aanleg van een betonnen zwembad of zwemvijver bent u bij Roba aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we betonnen zwembaden en zwemvijvers in beton bouwen en aanleggen aan de scherpste prijzen.

Betonnen zwembaden en zwemvijvers

Tegenwoordig worden op veel verschillende manieren de aanleg van zwembaden aangeboden. Er bestaat echter maar één duurzame oplossing, namelijk een betonnen zwembad, vijver of zwemvijver.

Een zwembad of zwemvijver in beton aanleggen lijkt qua uitvoering veel op de aanleg van een kelderbak. Beiden moeten waterdicht zijn, ook moet er rekening gehouden worden met aanwezig massa van het eindproduct. Bij een kelder is dit het geval om opdrijven tegen te gaan, bij een zwembad juist om vervormingen door waterdruk tegen te gaan.

Betonnen zwembad, zwemvijver of vijver aanleggen

Bij de aanleg van betonnen zwembaden of zwemvijvers kan ervoor gekozen worden om de gehele bak te gieten, hierbij worden de uiteindelijke vormen door bekistingen bepaald. Het is echter ook mogelijk om, met een gegoten betonvloer als basis, de wanden van het bad op te metselen met betonblokken. Vorm en afmeting hangen volledig van de eisen en wensen van u af, met beton is alles mogelijk.

Met het oog op de verdere afwerking van uw betonnen zwembad of zwemvijver kan veel gevarieerd worden, er kan gekozen worden voor tegels, folie of zelfs kaal beton. Daarnaast zijn er bij het aanleggen van zwembaden of zwemvijvers natuurlijk vele kleuren beschikbaar, waardoor uw zwembad of zwemvijver uniek wordt.

Dankzij onze jarenlange ervaring in alle betonwerken, zoals het maken en aanleggen van zwembaden en zwemvijvers zijn we in staat de aanleg van uw betonnen zwembad of zwemvijver te verzorgen aan de scherpste prijzen.

Zwembad in Kapellen

Zwembad beton

Na de bronbemaling leggen we een vloerplaat.

betonnen zwembad

Betonplexplaten zorgen ervoor de de wand van uw kelder steeds glad blijft.

zwembad in beton

Bovenaan in de betonwand voorzien wij een galvaplaat om de naad met vloerplaat 100% waterdicht te krijgen