Betonkelders gieten

Betonkelder laten bouwen op maat

Roba Betonwerken BVBA is gespecialiseerd in het bouwen van betonnen kelders in België en Nederland. Het bouwen van een betonkelder lijkt eenvoudig, maar toch is het een zeer specialistisch werk dat vakkundig moet worden uitgevoerd. Roba Betonwerken BVBA beschikt over een team van zo’n 30 mensen die dagelijks actief zijn in 12 werfploegen.

Roba beschikt zelf over een zeer grote hoeveelheid bekistingsmaterialen, zodat geen enkel formaat betonkelder een probleem vormt. Of u nu op zoek bent naar een kleine, grote of zeer grote kelder, Roba kan u zeker hiermee helpen. Wij verzorgen ook de plaatsing van de binnenwanden en eventuele toegangen naar de kelder. Een parkeergarage onder uw woning of bedrijf is dus geen enkel probleem.

 

Voordelen betonkelders

  • Betonkelders zijn erg duurzaam. Bij ons standaard met 25 jaar garantie op waterdichtheid.
  • De mogelijkheden van beton zijn enorm groot. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk project aan.
  • De bouwtijd wordt sterk verkort door het gebruik van beton. Hierdoor kan een betonkelder zeer snel worden gebouwd.
  • De kelder vormt tevens een stevige fundering voor uw woning.
  • Een betonkelder zorgt voor waardevolle extra ruimte op dezelfde oppervlakte.
  • Betonnen kelders worden al lang niet meer alleen gebruikt voor het opbergen, maar soms worden er hele leefruimtes in gemaakt.
  • U kan eenvoudig bij de afvoeren en aanvoerleidingen van uw woning.

Stevige BE500 wapeningsnetten

Roba Betonwerken BVBA werkt steeds met BE500 wapeningsnetten met een diameter van 8 millimeter of zoals voorgeschreven in het lastenboek.

Bekistingsmaterialen voor elk project

Geen kelder is te groot of te klein voor ons team. Roba Betonwerken BVBA beschikt over grote hoveelheden bekistingsmaterialen, zodat elk project kan worden uitgevoerd.

Binnenwanden plaatsen

De kelder wordt afgewerkt tot de gewenste afwerkingsgraad, dus ook eventuele binnenwanden worden geplaatst. Bovenstaande foto toont u een betonkelder met binnenwanden en steunpilaren.

Hier ziet u een timelapse van het gieten van een vloer van het begin tot einde. Zoals u ziet, vormen ook zeer grote projecten geen probleem voor ons team van ervaren vakmensen!

Een betonkelder laten gieten aan de beste prijs?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Vestiging België

Roba Betonwerken BVBA
Vaartkant Rechts 3A
2960 Brecht
België
BTW BE0456.702.328
Tel: 0032 (0) 3 315 73 14
E-mail: info@betonwerkenroba.be

Over ons

Ongeveer 10 jaar geleden werd de eerste ROBA kelder gegoten. Zaakvoerders Bart en Luc lieten ROBA uitgroeien tot een vaste waarde in de kelderbouw. Na 1000 kelders beschikt Roba Betonwerken over meer dan voldoende ervaring om uw droomkelder te gieten.

Erkenning van aannemers: Klasse 4, categorie D1, C1, E2, G, G5.

Offerte op maat