Over Roba Betonwerken

25 jaar ervaring in bouwwerken

Roba Betonwerken BVBA is al meer dan 25 jaren actief in de bouwsector en kende de afgelopen jaren een forse groei. Dankzij onze ervaren teams, strategische opvolging en bijsturing van onze projecten, kan Roba Betonwerken vrijwel alle projecten aan. Bovendien worden alle projecten met een hoge servicegraad opgeleverd. Het bedrijf werd opgericht door de ouders van Bart Aernouts en met de tweede generatie aan het hoofd, werd een sterke basis gelegd om de groei te bestendigen. Door de jaren heen werd het management team verder uitgebreid. Zo staat Luc Kustermans garant voor een vlekkeloze opvolging van de werven en zorgt Ann Gabriels voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten. Samen met onze medewerkers staan we elke dag klaar om uw project tot een goed einde te brengen.

Nieuwe kantoren

Begin 2019 vestigde Roba Betonwerken BVBA zich in haar nieuwe kantoren te Brecht. De nieuwe kantoren zijn ruimer en zijn flexibel ingericht om de verdere groei van het bedrijf aan te kunnen. Daarnaast werd ook fors geïnvesteerd in nieuwe magazijnen en opslagruimte. Hierdoor kunnen we meer materialen opslaan die nodig zijn om de grote hoeveelheid aan projecten simultaan te kunnen uitvoeren en kunnen nieuwe machines probleemloos worden opgeslagen.

Kwaliteit, service & communicatie

Roba Betonwerken BVBA hecht enorm veel belang aan de nauwgezette opvolging van haar projecten. Om dit te kunnen waarmaken, wordt er gewerkt met gestructureerde procedures en de nodige ondersteuning en opvolging voor onze medewerkers.

Momenteel bestaat het team van Roba Betonwerken bvba uit een 12-tal werkploegen en een 30-tal gemotiveerde en gedreven werknemers. Onze medewerkers krijgen de nodige opleidingen en kunnen rekenen op een professionele begeleiding vanuit het management en door de ploegleiders. Op die manier zet Roba zich ook maatschappelijk in en zorgt voor werkgelegenheid voor talloze gezinnen.

Een betonkelder laten gieten aan de beste prijs?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Vestiging België

Roba Betonwerken BVBA
Vaartkant Rechts 3A
2960 Brecht
België
BTW BE0456.702.328
Tel: 0032 (0) 3 315 73 14
E-mail: info@betonwerkenroba.be

Over ons

Ongeveer 10 jaar geleden werd de eerste ROBA kelder gegoten. Zaakvoerders Bart en Luc lieten ROBA uitgroeien tot een vaste waarde in de kelderbouw. Na 1000 kelders beschikt Roba Betonwerken over meer dan voldoende ervaring om uw droomkelder te gieten.

Erkenning van aannemers: Klasse 4, categorie D1, C1, E2, G, G5.

Offerte op maat