Betonwerken

Betonwerken op maat

Roba Betonwerken BVBA is de specialist op het gebied van betonwerken van A tot Z. Danzij onze jarenlange ervaring kunnen we vrijwel elk project tot een goed einde brengen. Dit steeds met de nodige afspraken en uitvoering binnen de overeengekomen termijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Roba zorgt voor de volledige coördinatie en opvolging van uw betonwerken op maat.

Voorbeelden van betonwerken:

  • Betonkelders
  • Parkeergarages
  • Betonnen trappen
  • Sleufsilo’s
  • (Gepolierde) Betonvloeren
  • Betonwanden
  • Vloerplaten
  • Ondergrondse parkings
  • Betonnen keerwanden
  • Laadkades

Onze garanties

Wanneer u kiest voor Roba Betonwerken BVBA, kiest u voor kwaliteit. Daarbij krijgt u de nodige garanties, zodat u zorgeloos kan genieten van het eindresultaat.

N

100% Coördinatie

Wij coördineren uw project volledig vanaf de offerte tot en met de oplevering. U hoeft zich dus geen zorgen te maken en kan focussen op uw kerntaken. Roba Betonwerken BVBA ontneemt u hiermee heel wat zorgen.

N

25 jaar garantie

Roba Betonwerken BVBA geeft maar liefst 25 jaar garantie op de waterdichtheid van uw kelder. Ook deze service kunnen wij u bieden dankzij onze jarenlange ervaring met betonwerken.

N

BE500 wapeningsnetten

Als wapening werken we standaard met BE500 wapeningsnetten met een diameter van 8 millimeter of uiteraard zoals voorschreven in het lastenboek. Dit garandeert de duurzaamheid van uw project.

N

Benor-keurmerk

Wij werken uitsluitend met Benor-gekeurde beton C25/30 of met een betonsoort zoals voorgeschreven in uw lastenboek. Het Benor keurmerk garandeert de kwaliteit van het beton (o.a. druksterkte, duurzaamheid, …).

N

Correcte afspraken

Hoewel het vanzelfsprekend lijkt, is het helaas vaak zo dat er geen goede afspraken worden gemaakt. Roba kiest resoluut voor duidelijke en concrete afspraken over uw project, de uitvoering en de opvolging ervan.

N

Uniek balkensysteem

Roba werkt met een uniek Roba-balkensysteem als wachtwapening. Hierdoor kunnen we een snelle en perfecte positionering garanderen. Ook dit heeft een belangrijke invloed op de waterdichtheid.

Wenst u betonwerken te laten uitvoeren?

Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken!

Vestiging België

Roba Betonwerken BVBA
Vaartkant Rechts 3A
2960 Brecht
België
BTW BE0456.702.328
Tel: 0032 (0) 3 315 73 14
E-mail: info@betonwerkenroba.be

Over ons

Ongeveer 10 jaar geleden werd de eerste ROBA kelder gegoten. Zaakvoerders Bart en Luc lieten ROBA uitgroeien tot een vaste waarde in de kelderbouw. Na 1000 kelders beschikt Roba Betonwerken over meer dan voldoende ervaring om uw droomkelder te gieten.

Erkenning van aannemers: Klasse 4, categorie D1, C1, E2, G, G5.

Offerte op maat